Dagbok 07.05.11

07/05/2011 by

Regnvær er sjelden kost i Natal, faktisk har vi over 300 solskinnsdager og glede oss over.  Når regnet ankom i påskeuka satt det ekstra krav til mor og fars oppfinnsomhet, Yatzy og Nintendo er neppe det beste tilbudet til barna, men vi kom oss igjennom påskeuka uten for mye rabalder!

Det må dog innrømmes at fars bidrag ikke var av beste sort!  Gjennomgang av brev til Sivilombudsmannen og forsvaret tok tid og humøret var så men ikke på topp heller.  Det tar på å se svart på hvitt hvem som står bak f….skapet som har slitt i familien og meg de siste fire åra! Sannheten er stygg og ikke minst svært skuffende.  Hvorfor situasjonen har blitt slik kommer også tydelig frem, hvert ord som tidligere er skrevet herfra blir bekreftet av advokaten, det er jævlig å gjennomgå og umulig å akseptere.

Forsvaret kan dere selv lese her Forsvaret på norsk. Det er et forklarende skrift til en virkelighets historie som egentlig skulle vært umulig.  Jeg har tidligere notert meg Erna Solbergs sammenligning med Kafkas “prosessen”, det er ikke lenger mulig å være uenig med henne om dette.  Jeg har skrevet opp og ned og i mente om saken her inne.  Vi har klaget saken inn overfor Sivilombudsmannen og løpt ned korridorene til våre politikere, men står fortsatt uten gjennombrudd.  Pressen med unntak av NRK trøndelag og Dagbladet har vært svært forsiktig i sin dekning av saken. At Dagens Næringsliv helt sluttet å skrive om den blir forklart i forsvaret, de og økokrim har svært mye å stå til ansvar for. At sannheten kommer på bordet og at de ansvarlige blir stilt til ansvar er jeg fortsatt 100 prosent overbevist om.

Derfor besluttet jeg også sammen de andre anklagere å anke dommen fra Steinkjer.  Det vil være viktig for videre saksgang å få redegjort hvilket ansvar priva personer og pressen innehar når de henger ut medmennesker i det offentlige.  Slik også hvor selve ansvaret ligger, hvilke sannhetskrav må en kunne forvente stilles til kilder og tystere? Er det slik at hevngjerrige fritt kan løpe til pressen og spre usannheter? Hvilke krav stilles til pressens kild kontroll?

DN `s artikkel (mars 2006), hvor de blandet meg med “kriminelle” har uten tvil medført enorm skade for meg og familien, den omtales da også av advokaten som uansvarlig.  Deres etterfølgende fremstilling om sannheten om at mine midler er legale fremstår nå som svært forståelig.  DN kjente nok sin besøkelsestid.  Men de færreste skader kan helbredes, selv om sårene forhåpentligvis kan leges over tid.

Økokrim på sin side har ikke gjort noen forsøk på å rette opp i sine usannheter og ufullstendig informasjon meddelt samarbeidspartneren i Brasil. Fakta er at vi fortsatt er motarbeidet etter alle kunstens regler, selv enkle brev maktes fortsatt ikke fremsendt til rette vedkommende.  De lever øyensynlig godt som formidlere av usannheter.  Muligens har de hatt frie tøyler i jakten på norsk-pakistanernes investeringer i Brasil.  At de i sin iver etter suksess drar med seg andre i dragsuget kan da ikke være akseptabel politikk i Norge?   Usannheter fra langt tilbake i tid er insinuert brasilianske myndigheter som har brukt det for alt det er verdt. Et samarbeid stiller likeverdige krav til partnere også i Brasil.(jfr.forsvaret) Derfor er det problematisk å finne ut av hvor saken går videre.

-Det ventes på Sivilombudsmannen.

-Det forventes full frifinnelse med dommers forklaring om hvorfor og ikke minst en ansvarsbeskrivelse på hvem.

Sola gløtter frem :)  Jeg kan greie å svelge 4 års helvete ved å se fremover.

YNWA

Related Posts

Tags

Share This

UA-13087107-3